Normes d’utilització VadebikeBcn
VadebikeBcn és un sistema d’aparcament de rotació. Garantim una imatge de mobilitat sostenible, per això els estacionaments no podran superar les 24 hores. No es permeten aparcaments de llarga durada per evitar abandonaments i transmetre una imatge de deixadesa de la nostra ciutat.

L’estacionament es realitza de forma molt senzilla. Tant per estacionar la bicicleta, com per recollir-la, l’usuari només cal que s’identifiqui al punt VadebikeBcn mitjançant la seva targeta personal. L’ús de l’aparcament es realitzarà exclusivament amb la seva targeta personal i intransferible.

Quan l’aparcament quedi lliure, els cadenats hauran d’estar perfectament subjectes al seu punt d’ancoratge. En cap cas es podran quedar despenjats.

Podeu consultar aquí les condicions completes d’ús del servei VadebikeBcn i promocions.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.