La primera estació de VadebikeBcn a BTV
20 octubre 2015
Els usuaris de la bicicleta podran provar un nou sistema per aparcar aquest vehicle a la confluència de l'avinguda Diagonal amb el carrer d'Entença. Aquest sistema permet fixar-hi la roda i el seient i guardar-hi el casc. La prova pilot estendrà aquest model en una desena de punts dels districtes de les Corts, Sants-Montjuïc i l'Eixample fins al març de 2017.

De moment, ja s’ha instal·lat una primera estació de prova a la cruïlla de l’avinguda Diagonal i el carrer d’Entença. L’objectiu és repartir-ne una desena als districtes de les Corts, Sants-Montjuïc i l’Eixample peravaluar-ne el funcionament fins al març de 2017. En els pròxims dies s’acabaran de col·locar i, posteriorment, entraran en funcionament.

Els usuaris que hi vulguin aparcar la bicicleta s’hi hauran d’abonar per una quota de 75 cèntims diaris. Amb la targeta en mà, podran utilitzar l’ancoratge. L’aparcament ja disposa d’una cadena per fixar-hi la roda, de davant o darrere, i incorpora un compartiment on s’amaga el seient. Aquesta estructura esfèrica també serveix per guardar-hi el casc.

Aquest sistema va ser la proposta guanyadora del Barcelona Open Challenge, que feia una crida per trobar un sistema més segur per aparcar la bicicleta. 

Web de BTV
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.